Stranica 1
broj posjeta:
Čestitka
18.12.2016
II MEĐUNARODNI KUGLAČKI KUP
9.2.2016
Kuglački kup

Poštovani  IPA prijatelji !

     Regionalni IPA klub Brodsko-posavske organizira II. međunarodni kuglački kup u Slavonskom Brodu dana  27. veljače 2016. godine ( subota ) na osmostaznoj kuglani „Vijuš“ u Slavonskom Brodu, Stanka Vraza 2.
           
       Natjecanje je organizirano za ekipe - muške - koje sačinjavaju četiri igrača i – ženske - koje sačinjavaju tri igračice (pored ekipnog, natjecanje će biti i u  pojedinačnoj konkurenciji). Natjecanje se provodi po propozicijama HKS (120 hitaca, 4x30), a u slučaju većeg broja prijavljenih ekipa organizator zadržava pravo promjene propozicija (60 hitaca, 2x30) kako bi natjecanje završilo u predviđenom roku.
 

       Molimo regionalne klubove da poziv učine dostupan svojim članovima, pa  i onima koji nemaju  isključivo kuglačke vještine jer ovo neće biti samo kuglačko natjecanje, već prekrasno druženje članova IPA-e u našem gradu.
Foto album  
  opširnije


NOVE ISKAZNICE
8.1.2016
ISKAZNICE 2016.

Pogledajte fotografijePoštovani članovi IPE i dragi prijatelji,


       u tijeku je preuzimanje iskaznica za 2016. godinu. U slučaju eventualnih nepoznanica vezano uz plaćanje članarine, preuzimanje iskaznica i popratnog materijala možete se obratiti tajniku na mail davor.kliskovic@sb.ht.hr

       Uplata članarine vrši se prema slijedećim podacima:

Primatelj:
Regionalni klub IPA Brodsko-posavska
IBAN: HR5423400091110286186
Poziv na broj:
''broj iskaznice'' npr 09191-07 (ili upisati svoj OIB)
Opis plaćanja: Članarina za 2016.

Iznos članarine je 120,00 kn za postojeće članove ili 150,00 kn za prvu godinu članstva novih članova.


  Davor Klišković
  tajnik


VLAŠIĆ – snježna idila
18.1.2016
SKIJANJE

Pogledajte fotografijeVLAŠIĆ - snježna idila. Jednodnevni izlet dana 23. siječnja 2016. godine


      I.P.A. BRODSKO-POSAVSKA organizira za članove IPA-e i njihove obitelji jednodnevni izlet u Sportski rekreacioni centar Vlašić u mjesto Babanovac dana 23. siječnja 2016. godine (subota) s polaskom u 06:00 sati ispred Kauflanda u Slavonskom Brodu, a povratak u Slavonski Brod je predviđen za 21,00 sat.

      Prijedlog programa putovanja obuhvaća: Polazak u jutarnjim satima (6,00 sati) ispred Kauflanda Slavonski Brod, preko MCGP Slavonski Brod prema odredištu ŠRC Vlašić. Planirani dolazak na odredište koje je od Slavonskog Broda udaljeno nešto manje od 200 kilometara je oko 9,00 sati. Planina Vlašić nalazi se u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine sa najvišim vrhom, Opaljenik, 1.943 m nadmorske visine. Sportsko-rekreacioni centar 'Vlašić', na Babanovcu i nadmorskoj visini od 1.260 m, posjeduje kapacitete za zimski i ljetni turizam...
   
  opširnije


Čestitka
18.12.2015
Četrnaesta godišnjica osnutka Hrvatske Sekcije IPA
28.10.2015
Pogledajte fotografijePoliklinika MEDIKOL
11.09.2015
POLIKLINIKA MEDIKOL

Pogledajte fotografijePoštovani članovi IPE i dragi prijatelji,


       u privitku Vam prosljeđujem objave za ponude AKCIJA za medicinske usluge poliklinike MEDIKOL u RH kako bi se upoznali sa njihovom trenutnom ponudom i da bi ustvari Vi mogli informirati i svoje cjelokupno članstvo kao njihove potencijalne potrošače.

       U neposrednom kontaktu sa niže navedenom administratoricom, gospođom Bistrović zamoljeni smo ponovno da povremeno podsjetimo članstvo na njihovu ponudu, da je moguće pratiti Polikliniku Medikol  na njihovom vlastitoj  Facebook stranici „Medikol Poliklinika“ kao i njihovom vlastitoj WEB stranici www.medikol.hr

       Dodala bih i zamolila urednika časopisa IPA Revije, gospodina Damira Bertu da u narednim brojevima i dalje objavljuje aktualne informacije iz našeg poslovnog partnera Poliklinike „Medikol“ jer je prije svega na dobrobit svih IPA članova da na više mjesta i pravovremeno imaju informacije o popustima.

       Iz osobnog kontakta sa glavnim tajnikom, gospodinom Željkom Turkom dogovoreno je osvježenje njihove reklame na IPA web stranici.

       Za direktan kontakt i dogovor oko sadržaja obavijesti koju bi se objavilo ostvarite sa Podružnicom Poliklinike u Čakovcu  putem mail adrese medikolinfo.ck@medikol.hr na kojoj je moguće dobiti link za potrebite informacije o popustima i akcijama za cijelu RH.

       Podsjetila bih vas da je sa Poliklinikom Medikol na moju osobnu inicijativu iz RK Međimurje-Čakovec i potpisan „Ugovor o poslovnoj suradnji“ na razini Hrvatske, a sve sa međusobno priznatim ciljevima da se Poliklinika učini vidljivom i dostupnijom građanima diljem zemlje putem reklame u IPA reviji i na WEB-u kao i na oglasnim pločama, naravno uz ostvarenje benefita-popusta za IPA članove i članove njihovih obitelji.

       Nadam se da je privitak uz potpisan „Ugovor o poslovnoj suradnji“ koji govori o odobrenim postocima popusta za članove (iako sam ga ja poslala u mail-u) dostavljen svim regionalnim klubovima na korištenje jer bi to bilo poželjno i u cilju je ispunjenja svrhe Ugovora.

       Nadam se i da regionalni klubovi nisu propustili adekvatnim putem (mail, oglasna ploča) obavijestiti svoje članstvo jer jedino tako bi svatko od zainteresiranih za korištenje tih popusta mogao izračunati što im se i kada isplati s obzirom na njihove redovite-povremene akcije.

       Naravno da bi uvijek bilo bolje da se zdravstvene ustanove i njihove usluge uopće ne trebaju, ali činjenica je da oni osim pretraga i tretmana uslijed bolesti imaju i neke korisne preventivne programe, pa nije nužno da je netko bolestan da iskoristi kvalitetnu uslugu ove poliklinike.

       Osim toga, sam Ugovor o suradnji i konkretno dogovorenim  popustima se odnosi ne samo na članove IPA-Hrvatska sekcije već i na njihovu rođenu djecu, supružnike, roditelje člana IPE, rođene braću i sestre člana IPE kao i osobe o kojima se temeljem zakonitog odnosa brine IPA član, dakle poprilično smo daleko išli, napredno i uspješno zaključili dogovor o kriterijima po kojima se ostvaruje popust, zar ne?

        Držim da bi krajnji korisnici osjetili korisnost i što kvalitetnije ostvarili svrhu potpisivanja nekog ugovora potrebno je sa vremena na vrijeme napraviti uvid u provedene aktivnosti i vidjeti da li možda postoji način da se što poboljša, a kako je u našem prošlo  jer ako smo ugovor samo potpisali samo radi toga da bismo mogli reći da smo ga potpisali onda je bolje da ga nismo.

AKCIJE:

Čakovec [PDF]
Osijek [PDF]
Rijeka [PDF]
Split [PDF]
Zagreb - fizikalna [PDF]
Zagreb - Voćarska (1.) [PDF]
Zagreb - Voćarska (2.) [PDF]
Zagreb - Voćarska (3.) dermatovenerologija [PDF]
Zagreb - Voćarska (4.) [PDF]

  SERVO PER AMIKECO iz Međimurja
   Druženje
21.08.2015
P O Z I V

     Svim članovima IPA Brodsko-posavska s obitelji, prijateljicom ili prijateljem,  kao i prijateljima našeg kluba  na zajedničko druženje koje će se održati u nedjelju, 6. rujna  2015. godine na izletištu Savus u Bukovlju.

     Osim zajedničkog druženja mogućnost je organiziranja i raznih igara (bela, nogomet, odbojka itd.), što će se organizirati prilikom okupljanja. Okupljanje svih članova je u 12,30 sati, a uz druženje te sportske susrete biti će organiziran i prigodni domjenak.

     Poradi što bolje organizacije svih navedenih aktivnosti zamoljavam sve članove kluba da se do 1. rujna 2015. godine prijave glavnom tajniku  Mati Brekalu (mob. 091 5680 424) ili članu Upravnog odbora Ivici Đakoviću (mob. 098 354 020), te navedu točan broj osoba koje dolaze s njim-om (supruga, suprug, broj djece, itd).

SERVO PER AMIKECO

  Predsjednik kluba
  Antun Valić5.8. - DAN POBJEDE
4.8.2015
Pogledajte fotografijeIN MEMORIAM
20.5.2015
Pogledajte fotografije

Dragi prijatelji i poštovani članovi IPA,

       izvješćujemo Vas svi duboko potreseni da je dana 19. svibnja 2015. godine tragično preminula naša kolegica i članica IPA Brodsko-posavske Martina Lorenc-Stanić, koja je sudjelovala na kuglačkim takmičenjima i bila naša najbolja kuglačica. Sahrana Martine Lorenc-Stanić biti će dana 21. svibnja 2015. godine u 15,00 sati na gradskom groblju u Slavonskom Brodu.

MARTINA VJEČNA TI SLAVA I HVALA!


IPA - kuglački turnir 2015.
10.2.2015
Pogledajte fotografije       Poštovani  IPA prijatelji,

       regionalni IPA klub Brodsko-posavske organizira I. međunarodni kuglački kup u Slavonskom Brodu dana 7. ožujka 2015. godine (subota) na osmostaznoj kuglani „Vijuš“.
           
       Natjecanje je organizirano za muške ekipe koje sačinjavaju četiri igrača, te za ženske ekipe koje sačinjavaju tri igračice. Bacati će se po propozicijama HKS (120 hitaca, 4x30), a u slučaju velikog broja prijavljenih ekipa organizator će prilagoditi propozicije kako bi natjecanje završilo u predviđenom roku.

         Molimo regionalne klubove da poziv učine dostupan svojim članovima, da ih animirate i uvjerite da ovo neće biti samo kuglačko natjecanje, već prekrasno druženje u našem gradu.

Prijave ekipa (gostiju) možete izvršiti na broj telefona 091 568 0424 Mato Brekalo i Ivan Keser, mail: mabrekalo@mup.hr, ikeser@mup.hr  najkasnije do 27. veljače 2015. godine, a u prijavi je  potrebno naznačiti:

  • broj muških ekipa
  • broj ženskih ekipa
  • ukupan broj sudionika

         SVI ste  dobrodošli, KOTIZACIJA  za Vaš boravak i sudjelovanje u kuglačkom spektaklu iznosi 50,00 kuna po osobi (plaćanje na račun IPA kluba brodsko posavske ).

Raspored:

09,00 - 10,00 sati          - okupljanje i zajednički doručak
10,00 - 11,30 sati          - turistički obilazak grada Slavonskog Broda
11,30 sati                     - izvlačenje startnih brojeva i početak natjecanja
11,45 sati                     - svečano otvorenje turnira
11,45 - 18,00 sati          - natjecanje
18,30 - 05,00 sati          - proglašenje pobjednika i druženje uz živu glazbu i bogati slavonski stol
 
         Napominjemo, da  zainteresirane ekipe mogu koristiti smještaj (petak-subota kao i subota/nedjelja ) po povoljnim uvjetima. Kapaciteti su ograničeni, obratite se kako bi na vrijeme svojim članovima boravak u našem gradu učinili ugodnim.PRETHODNE STRANICE